CHUNG E MEI RA

~ WELCOME TO MY BLOGS. ~ SINCERELY CHUNG *
There was an error in this gadget

Friday, 6 January 2012

CREATING BLOGS

06.01.2012 : wahh . rasa happy lepas buat blog .:D akhirnyaa :) sblum ni cuma tngok2 blog org then baca2 apa yg ada. teringin pulak nak buat blog sendiri. buat blog sndiri bukan bermaksud nak famous or apa2 yg sewaktu dgnnya. cuma sekadar utk berkongsi kisah hidup masing2 ,btul tak blogger2 sekalian ? :)  mula2 buat blog ni mmg boring sgt, sbab apa ? follower sorng pun tak da. wuu. kesian btul lahh. :D   harap2 lepas ni follower bertambah.  tak tau lah nak post apa sbenarnya. tapi klau berkaitan dgn 'cinta' ni mmg sy kurang lahh. haha :D sya tak brapa pndai dlam bab2 gini. hee. mungkin ada lah stu dua post yg berkaitan dgn benda tu. hee. ok lahh. sy nak menghendap org punya blog dulu. mna tauk dpat idea kan kan ? k bye~

No comments:

Post a Comment