CHUNG E MEI RA

~ WELCOME TO MY BLOGS. ~ SINCERELY CHUNG *
There was an error in this gadget

Friday, 3 February 2012

03 February 2012


hi ! lama tak berblogger kan ? hee. btw,ini hari sy tak pg skolah woo. tiba tiba sakit pgi tadi. haish . bkn main semangat nak pg skolh hri ni ,tengok2 dtg pulak pnyakit yg tak diundang nih. mula2 stu je,menjelang petang brtambah2 pnyakit dtg. mlas betul laa mcm nih. hilang smangat nak bt homework. dah laa tak skolah,confirm bnyak homework yg menunggu . btw,sy & kwn2 dah planning nak bt study group esok. :))  hrap2 smua plan brjalan lncar. :)
hm,pelik bah. sepanjang minggu ni dgn tiba2 sy jdi org yg rajin di dlm klas. aneh kan ? :D
sy sndiri pun tak sngka.
homework smuanya dibuat. entah hantu apa yg merasuk. ahaa.
dulu klau ada org nak copy&paste sy punya homework,sy tak kisah. skrg ni sy kedekut a.k.a haji bakhil skit oh. ahaa
bkn apa ,tak kan nak bgi meka copy&paste spnjang thun kan ? lebih lebih lagi thun ni dah nak spm. bila lgi nak berusaha sndiri kan ?  kpd kawan2 yg terasa dgn sikap sy spnjang minggu ni,sy minta maaf bnyak2 lahh :)  sy bukan nya kedekut,cuma nak korng berusaha skit. at least korng mencuba . salah pun takpa sbb manusia belajar dari kesilapan. klau asyik2 nak jwapan yg betul mcm mana nak perbaiki kelemahan diri ? betul tak?
bukannya sy nak kata yg sy lebih baik dri korng. smua manusia ni sma , masing2 punya kelebihan & kekurangan. tiada yg sempurna. ingat lahh :)   hm apa apa pun ,berusaha lahh selagi mampu . 
SEKIANN~